Tegenwoordig zien we steeds vaker ingebouwde barcode scanners. Maar het blijft lastig om een barcode te geven aan een stuk fruit. Dit lossen wij op door dit af te rekenen op gewicht. Dit hebben wij geïmplementeerd in ons kassasysteem. Onze weegschaal integratie maakt dit allemaal mogelijk.

Onze ingebouwde scanner beschikt ook over een weegschaal. Dit zorgt ervoor dat je producten kan wegen. Dit wegen kan gewoon tussen producten door. Door een paar simpele klikken zorgt u ervoor dat het systeem de prijs van het gewogen product berekent.

Een voorbeeld hier van is als je 200 gram mandrijnen hebt en dit laat wegen door het kassasysteem. Daar zal op uitkomen dat de mandrijnen inderdaad 200 gram wegen, vervolgens zorg je er voor dat je het knopje van mandrijnen aanklikt in de kassa. Dit gaat er voor zorgen dat de kassa de juiste prijs bij de 200 gram mandrijen zet.

Wilt u meer weten over ons supermarkt kassasysteem? Stel dan uw vraag of neem contact op met ervaren medewerkers van onze klantenservice!

Posted in Uncategorized

 

Maandag – Zaterdag:
9:00 – 22:00
zondag:
12:00 – 20:00
Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

Blog