Restaurant kassasysteem

Heeft u een restaurant of een soortgelijke onderneming?
Ons restaurant kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen zoals restaurants waar gebruik wordt gemaakt van geïntegreerde tafelsystemen en handterminals.

Wilt u dit restaurant kassasysteem in Nederland lease klik dan hier

horeca kassasysteem

Weet u niet welke kassasysteem bij uw onderneming past?


Neem contact met ons op zodat onze ervaren medewerkers u kunnen helpen kiezen bij de geschikte kassasoftware voor uw onderneming

Plattegrond Integratie

Een plattegrond van uw onderneming kan in ons restaurant kassasysteem worden gezet. Naast het feit dat het afrekenen makkelijker gaat biedt dit meer mogelijkheden. Zo kunt u inzien hoelang een tafel bezet is en wanneer er voor het laats iets besteld is. Ook is de volledige bestel geschiedenis van de tafel in te zien.

Restaurant plattegrond
Intuitieve bediening

Intuïtieve Bediening

De bediening van ons restaurant kassasysteem is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Dit houdt in dat alles zo ‘normaal’ mogelijk aanvoelt. Juist omdat het zo gebruiksvriendelijk is bent u expert voordat u dat doorheeft.
Op deze manier kunt u sneller uw klanten helpen!

PIN Integratie

Niet handmatig maar automatisch het bedrag invoeren op de pinautomaat? Met ons restaurant kassasysteem is dit mogelijk.
Na het invoeren van alle items komt er een totaalsom, deze wordt vervolgens met 1 druk op de knop naar de pinautomaat verstuurd. Zo voorkomt u typefouten en gaat de transactie vele male sneller.
Onze integratie is mogelijk met de volgende pinapparaten:

  • Sepay Nexgo T2
  • Worldline Yomani ML
Ook kunt u uw transacties bij ons afnemen, Eqpos is partner met Esmepay.
Voor het kopen / leasen van een pinautomaat los verwijzen wij u dan ook door naar onze partner Esmepay

Personeelmanagement

 

Met onze restaurant kassasysteem kunt u inzien welke medewerker, wat verkocht heeft of juist geannuleerd. Beter gezegd is dat elke actie, die uw medewerkers doen, terug te zien is. Dit is handig als iets achteraf verkeerd gegaan is.
Ook beschikt het kassasysteem over een in en uit klok functie. Hierdoor kunt u heel makkelijk de uren van uw personeel inzien. Dit is ook te exporteren naar uw bon printer of zelf een Excel bestand voor uw administratie. 

Voorraadbeheer

 

Ook is er met ons restaurant kassasysteem de mogelijkheid om uw voorraad bij te houden. Zodra u uw bestelling binnenkrijgt kunt u de barcode op de pakbon scannen zodat het automatisch in het kassasysteem komt. Natuurlijk kunt u de levering handmatig invoeren.
Wanneer dit item aangeslagen wordt tijden het afrekenen zal het systeem de voorraad bijwerken. Op deze manier kunt u de statistieken inzien voor elk product. 

Bij elke dagsluiting kunt u uw verkoop rapport uitprinten en naar uw e-mail sturen.

 
 
 

Boss app

 

Met de Eq-Boss app kunt u live zien wat er op financieel gebied gebeurt! Zo Kunt u zien welke artikelen het best verkocht en hoeveel omzet uw medewerkers maken. Ook is te zien hoeveel er in de kassa zit.
De Eq-Boss app werkt uitsluitend op Android.

Onze modules

Apart Betalen
Weegschaal integratie
Back-up cloud
Intuitieve Software
Plattegrond integratie
Pin integratie
Sales
Webwinkel integratie
Bestelbon
Klanten Scherm
Klantenservice
Barcode integratie
 

Maandag – Zaterdag:
9:00 – 22:00
zondag:
12:00 – 20:00
Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

Blog