Bent u opzoek naar een kassasysteem dat u kan leasen maar weet u niet precies hoe dit werkt? In deze blog zal ik u meer vertellen over het leasen van een compleet kassasysteem.

Het wordt steeds populairder om uw kassasysteem te leasen in plaats van te huren. Vooral door de Covid-19 pandemie  hebben bedrijven het steeds moeilijker terwijl ze wel een goed kassasysteem nodig hebben. Hierom hebben wij bij Eqpos ervoor gekozen om de optie tot leasen van het kassasysteem aan te bieden!

Als u een kassasysteem wilt leasen betaald u maandelijks een vast bedrag. Zo weet u precies wat u elke maand moet betalen. Dit bedrag geld zolang de leaseperiode duurt. Als er iets gebeurt met uw kassasysteem tijdens de leaseperiode komen onze medewerkers zo snel mogelijk om dit op te lossen! Zo zorgen wij ervoor dat uw winkel niet stil komt te staan! Daarnaast is het kassasysteem aan het einde van de lease duur volledig van u!

Wij hebben verschillende kassasystemen op maat gemaakt voor verschillende branches. Zo heeft elke branche een specifieke set! Ook kan u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een extra handheld terminal erbij te leasen! Op deze manier realiseren wij u het beste kassasysteem met de scherpste prijs!

Wilt u meer weten over ons kassasysteem? Of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Posted in Uncategorized

Wilt u een kassasysteem leasen?

Bij ons kunt u uw kassasysteem leasen. Op deze manier betaald u een vast bedrag per maand. Daarmee heeft u het voordeel dat het systeem eind van de lease periode van u is.

Voor uw gemak hebben wij dan ook 3 verschillende pakketen gemaakt. Zo hebben we een supermarkt kassasysteem. Daarnaast hebben wij ook een kassasysteem voor uw restaurant. Maar ook een algemene kassasysteem.

Heeft u vragen over onze kassasystemen of komt u er niet uit neem dan contact op of wilt u een kassasysteem in Nederland leasen? Klik hier!

Complete kassa set
Supermarkt Kassa Set
Horeca Kassa Set

Vraag nu uw Kassasysteem lease aan!


  Onze Modules

  Apart Betalen
  Weegschaal integratie
  Back-up cloud
  Intuitieve Software
  Plattegrond integratie
  Pin integratie
  Sales
  Webwinkel integratie
  Bestelbon
  Klanten Scherm
  Klantenservice
  Barcode integratie
   

  Maandag – Zaterdag:
  9:00 – 22:00
  zondag:
  12:00 – 20:00
  Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

  Blog