Het voordeel van een klantenkaart

In de blog van vandaag ga ik u uitleg geven over onze klantenkaarten voor supermarkten. Deze klantenkaarten kunnen natuurlijk ook in andere winkels gebruikt worden.

Terugkomende klanten

Een van de grootste voordelen van een klantenkaart is is dat je weet dat de klant terug zal komen. Voor een supermarkt of winkel is dit erg belangrijk. Je wilt altijd dat de klant zo vaak mogelijk komt en zoveel mogelijk koopt. Aan de hand van de klantenkaart kan de klant een tegoed opsparen. Het opsparen van dit tegoed zorgt ervoor dat deze klant vaker terugkomt.

Supermarkt acties

Binnen supermarkten zie je vaak acties. Laten we als voorbeeld de albert heijn gebruiken. Deze winkel geeft korting op producten als je hun klantenkaart(bonuskaart) hebt. Dit kan u natuurlijk ook gebruiken. Ook is het belangrijk om er voor te zorgen dat er aanbiedingen zijn of dat u korting heeft. Door deze aanbiedingen zorgen ervoor dat u een scherpe prijs heeft, deze scherpe prijs zorgt ervoor dat u terugkerende klanten krijgt!

Wilt u meer informatie over onze kassasystemen ontwikkelt voor supermarkten en andere retail ondernemingen. Klik dan hier! Wilt u contact met ons nemen? Dit kan natuurlijk ook altijd!

Posted in Uncategorized

 

Maandag – Zaterdag:
9:00 – 22:00
zondag:
12:00 – 20:00
Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

Blog