Heeft u interesse in het kopen of in het leasen van een kassa?

Voor het kopen en leasen van uw kassasysteem bent u bij Eqpos aan het juiste adres. Wij werken met een partner die het voor onze klanten mogelijk maakt om kassasystemen te kunnen leasen. Kijk op onze kassasysteem leasen pagina voor meer informatie.
In de meeste gevallen kunnen wij uw lease aanvraag doorgeven aan onze partner.
Het kassasysteem is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Juist omdat dit zo belangrijk is, is het nodig hier goed over na te denken.
Wat vindt u belangrijk dat uw kassa doet? Vind u het afrekenen en bijhouden van rapportages belangrijk? Heeft u een grootte onderneming en wilt u gebruik maken van meerdere pinautomaten? Maar zo kunt u ook uw thuisbezorgd koppelen aan onze kassasystemen.
Deze punten zijn het belangrijkst om over na te denken voordat u het kassasysteem binnen haalt. Op deze manier heeft u na installatie meteen een systeem waar u blij van wordt. Meer punten en uitleg wanneer ze handig zijn kunt u hier vinden.

Hoe verloopt het aanschaffen van een kassasysteem?


Zodra u erover uit bent welk kassasysteem u wilt aanschaffen of leasen moet u het contactformulier of het leaseformulier invullen. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u ook met ons bellen. Eén van onze collega’s zal u dan helpen.
Nadat wij uw aanvraag binnen hebben zullen wij zo snel mogelijk een algemene offerte opstellen en deze vervolgens naar u mailen.
In deze mail sturen wij ook brochures mee. Dit kunt u rustig doorlezen en tegelijkertijd inzien welke functies onze software allemaal te bieden heeft. Natuurlijk is het geheel aan u of u akkoord gaat. Zodra u akkoord bent plannen wij samen een installatie datum. Op deze datum word u kassasysteem op maat geïnstalleerd door onze ervaren collega’s.
Alle pinautomaten worden geleverd via onze partner esmepay. U kunt zelf via de website van Esmepay een pinautomaat regelen maar wij kunnen u ook een contract link sturen. Hiervoor kunnen wij voorbereidingen regelen voor de pinautomaat.
Wanneer u voor de lease-aanvraag gekozen heeft sturen wij u het contract op. Deze dient als bevestiging van de afspraak. Hierom moeten wij het wel retour hebben voor de installatie datum.
Wanneer het papierwerk geregeld is, de voorbereidingen gedaan zijn en de installatie datum afgesproken is. Is het eindelijk zo ver. Onze collega’s komen het kassasysteem installeren.
Het installatie proces duurt gemiddeld 2 uur. Zodra het systeem geïnstalleerd is krijgt u een volledige uitleg. In maximaal 20 minuten wordt de werking van het systeem uitgelegd aan u. Ook ontvangt u video’s over de meest voorkomende vragen. Zo kunt u ten alle tijden de meeste dingen zelf oplossen.
Natuurlijk kunt u 24/7 contact opnemen met onze service & support medewerkers.

Posted in Uncategorized

 

Maandag – Zaterdag:
9:00 – 22:00
zondag:
12:00 – 20:00
Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

Blog