In deze blog leggen wij u uit wat onze verschillende modules betekenen voor uw kassasysteem. U kunt natuurlijk zelf kiezen of u een module wilt gebruiken.

Al onze kassasystemen zijn uit te breiden met onze kassasysteem modules.

Apart betalen

Tegenwoordig rekent iedereen voor zichzelf af, de rekening splitsen. Bij de meeste kassasystemen word dit een lastige situatie. 
Onze systemen hebben een module waarmee dit met één druk op de knop geregeld. Zo kunt u gemakkelijk met uw klanten afreken zonder voor iedereen een aparte bestelling te maken.

Intuitive Software

Onze software is intuitief, dit houd in dat u zonder na te denken onze kassasystemen kunt bedienen. Op deze manier kunt u sneller uw klanten helpen. Hierdoor bespaart u tijd en direct ook geld.

Sales

Met deze kassasysteem  module is het mogelijk om in te zien welke handelingen een medewerker gedaan heeft. Mocht er achteraf toch iets mis gegaan zijn met de betaling of een bestelling kunt u terug vinden waar het mis gegaan is.

Klantenscherm

Al onze systemen beschikken over een klantenscherm. Op dit scherm kan de klant zien wat er gebeurt. De klant kan zien hoeveel keer een bepaald product in gevoerd is en kan zien wat het kost.

Weegschaal integratie

Maakt uw onderneming gebruik van een weegschaal? Dan kan deze gekoppeld worden met de kassa. Op deze manier kunt u tijdens het scannen ook uw producten wegen. Vervolgens berekend het kassasysteem met deze module wat de prijs is op basis van de kiloprijs.
Dit is ook terug te zien op de bon en op het klantenscherm

Plattegrond integratie

Wij maken en importeren een plattegrond van uw onderneming in uw kassasysteem. Op deze manier heeft u meer inzicht in uw onderneming. Met deze module in uw kassasysteem kunt u onder andere zien hoelang uw gasten aan een tafel zitten en de bestelgeschiedenis van die tafel. Ook kunt u zien of er nog plek is.

Webwinkel Integratie

Onze kassasystemen hebben een module waarmee het kassasysteem gekoppeld kan worden met thuisbezorgd.nl. Wilt u uw eigen webwinkel koppelen neem dan contact met ons op om te zien of dit mogelijk is.

Klantenservice

Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar voor al uw vragen of problemen. Dit geld ook als u nog geen kassasysteem bij ons afgenomen heeft. 
Bij geval van een storing kunnen wij ook langskomen om dit op te lossen.

Back-up cloud

Wij bieden u met deze kassasysteem module de mogelijkheid om uw data te exporteren naar uw persoonlijke cloud. Op deze manier heeft u altijd een veilige back-up staan van al uw gegevens van het systeem. Zo hoeft u dus geen zorgen te maken over gegevensverlies.

Pin integratie

Typt u nog de betaling in op uw pinautomaat? Met ons systeem is dit niet nodig, uw pinautomaat wordt gekoppeld aan de kassa. Zo hoeft u op één knop te klikken en de betaling wordt naar de pinautomaat verstuurd. 

Bestelbon

Eén bestelbon naar de kassa en één bestelbon naar de bar? Met de module is dit mogelijk. 
Er word bijvoorbeeld deze bestelling gedaan; ‘2x cola, 2x munt-thee, 3x tosti, 1x patat’. Dan zullen er twee bonnen geprint worden. Eén bon bij de bar met ‘2x cola, 2x munt-thee’ en één bon bij de keuken met; ‘3x tosti, 1x patat’. 
Wel natuurlijk met de tafel nummer er bij

Barcode integratie

Maakt uw onderneming gebruik van producten met een barcode?
Met onze barcode integratie kunt u uw producten scannen. Ons systeem weet om welk product het gaat en geeft dit weer op het scherm. 

Wilt u meer weten weten over onze kassasysteem modules? Of weet u niet zeker of een module geschikt is voor uw onderneming? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers willen u met met veel plezier verder helpen.

Posted in Uncategorized

 

Maandag – Zaterdag:
9:00 – 22:00
zondag:
12:00 – 20:00
Buiten deze tijden is onze klantenservice 24/7 te bereiken.

Blog